Coaching & therapie

 

Als coach richt Kick Advies zich op de geestelijke, emotionele, sociale en lichamelijke kanten die stress veroorzaken. Onder begeleiding en met ondersteuning komt de cliënt meer in contact met zichzelf, neemt zelfverantwoordelijkheid, maakt keuzes en kijkt met meer begrip en compassie naar zichzelf en de ander. Kick Advies doet dit via verschillende manieren van coaching, zoals:

 • Verlies in beeld: Een manier om je met behulp van duplo-poppetjes en andere materialen de verliessituatie te laten zien.
 • Familieopstellingen: Een manier om je inzicht te geven in de invloed die het gezin waar je vandaan komt op je heeft gehad, zodat je begrip krijgt en wat je hebt meegemaakt en dit kunt verwerken.
 • Rouw en verliesverwerking: Belangrijke gebeurtenissen hebben invloed op je leven en je verwerkt dat op jouw eigen manier en in jouw tempo.
 • Omgaan met traumatische ervaringen: Een trauma is een schokkende gebeurtenis die je niet goed hebt verwerkt. Doordat je de gebeurtenis nog geen plekje hebt kunnen geven ervaar je veel spanning of stress.
 • Hechting en relaties: De manier waarop je bent verbonden met je ouders is van invloed op je relaties met anderen, je ouders en je familie.
 • Omgaan met stress: Lange tijd onder spanning staan zorgt voor stress. Dat heeft invloed op je lichamelijke en geestelijke gezondheid.
 • Persoonlijkheidsontwikkeling: Wat heeft jou gemaakt tot wat je nu bent, hoe je in het leven staat en waar wil je heen.
 • NLP practitioner: Een manier waarbij je je bewust wordt van hoe jij de wereld om je heen waarneemt, hoe je daarop reageert en welke reacties je terugkrijgt. De onbewuste patronen die je hebt aangeleerd kun je veranderen als je ervoor kiest om te veranderen.
 • IEMT (Integral Eye Movement Therapy)* is een manier om negatieve emoties, lichaamsgevoelens en herinneringen te verwerken en los te laten. IEMT werkt goed bij:
  · Stressreductie
  · Verliesverwerking
  · Preventie burn-out
  · Angst en depressie
  · Traumabehandeling, PTSS
  · Persoonlijke ontwikkeling

*Kick Advies is aangesloten bij The Associaton For IEMT Practitioners

Bovendien heeft Agnes Lagerweij onder andere de opleiding Psychosociale Basiskennis (PSBK) gevolgd. Dit is een Post HBO-opleiding. Zij is ingeschreven in het kwaliteitsregister voor abituriënten (afgestudeerden) van door de SNRO geaccrediteerde startopleidingen, Medische en/of Psychosociale Basiskennis (MPsBK) en bij- en nascholingen.

Na een intakegesprek maakt Kick Advies een coachingsplan, waarin we onder andere het aantal coachingsuren afspreken. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Tevens zijn we aangesloten bij: