Slide 1
Image is not available

Kick Advies werkt met verschillende soorten coaching. Hierdoor is er altijd wel een manier waarop we u kunnen helpen.

De boeken van Agnes Lagerweij de Actiewijzer/ Mantelzorgwijzer zijn handzaam en eerlijk geschreven. Ze bieden concrete handelingsperspectieven en handige tips voor de mantelzorger en zijn/ haar omgeving, waarbij de mantelzorger zelf wordt uitgedaagd om zichzelf/ haarzelf en het eigen gedrag onder ogen te zien. Met als doel de mantelzorg volhoudbaar en de mantelzorger welbevinden te geven. De boeken zijn fraai geïllustreerd met mooie en toepasselijke illustraties en scherpe quotes.

Willemien Vreugdenhil

Wethouder wijkwerk en welzijn, Gemeente Ede

Kick Advies in de media

Klik op de afbeelding om meer te lezen.

Klik op de afbeelding om meer te lezen. 

Communicatie

Kick advies richt zich op zorg en welzijn en de sociale en maatschappelijke dienstverlening. Vooral op het gebied van: communicatie, zelfkennis en zelfontwikkeling, stress, leefstijl en welzijn, dementie en mantelzorg. Dat loopt uiteen van communicatie, training en advies tot coaching.

Persoonsgerichte zorgmodellen

Kick Advies maakt gebruik van de welbekende persoonsgerichte zorgmodellen. Op deze manier kunnen we u op de beste manier helpen. 

STICHTING MANTELZORGTREFPUNT.NL

Agnes Lagerweij van Kick Advies is de oprichter, directeur en de drijvende kracht achter Mantelzorgtrefpunt.nl. Het Mantelzorgtrefpunt is er voor mantelzorgers en ex-mantelzorgers om ervaringsverhalen te delen over de zorg voor een naaste. Inmiddels zijn er twee maandelijkse Mantelzorgtrefpunten: in de wijk Veldhuizen in Ede en in Lunteren. Bij het Mantelzorgtrefpunt Lunteren kun je ook één van de themabijeenkomsten bezoeken.

Mantelzorgtrefpunten

Elke vierde dinsdagmiddag van de maand is er een Mantelzorgtrefpunt in de wijk Veldhuizen in Ede.

Elke vierde woensdagavond van de maand is er een Mantelzorgtrefpunt in Lunteren.

Themabijeenkomsten

Mantelzorgtrefpunt Lunteren organiseert dit jaar vier themabijeenkomsten. Dit najaar staan er nog 2 bijeenkomsten gepland: 10 oktober en 17 november. Meer informatie: link

Meer informatie vind je op de website www.mantelzorgtrefpunt.nl.

Kick Advies deelt graag haar kennis, ervaring en kunde. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld:  dementie, mantelzorg, breinkennis, stress of leesstijl en welzijn. Zoek je een thema voor een bijeenkomst of wil je advies voor je organisatie over een bepaald onderwerp op het gebied van beleid, marketing of communicatie? Kick Advies helpt je op weg. Dit kan in een eenmalig adviesgesprek, maar ook in een langer traject. Neem vrijblijvend contact op, dan kunnen we de mogelijkheden afspreken.